Search
Close this search box.

De Leeuw viert jubileum met marathonuitzending

Paul de Leeuw zit dit jaar 25 jaar in het vak. De Vara-presentator viert zijn zilveren jubileum met een marathonuitzending van zijn programma Mooi! Weer De Leeuw. De show gaat op zaterdag 29 november om 20.30 uur van start en duurt tot 08.30 uur een dag later, zo maakt de Vara bekend.

Tijdens de twaalf uur durende live-uitzending met een wisselend publiek ontvangt de 46-jarige De Leeuw verschillende gasten. Wie dat zijn is op dit moment nog niet duidelijk. Paul de Leeuw begon zijn carrière in 1983 toen hij de publieks- en aanmoedigingsprijs op het Camarettenfestival in Delft in de wacht sleepte. ‘Mooi Weer De Leeuw’ behoorde vorig seizoen steevast tot de best bekeken programma’s van de zaterdagavond. De show trekt wekelijks gemiddeld anderhalf miljoen kijkers. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten