Search
Close this search box.

Juanes’ zomerhit blijft ranglijst Zomerse 50 aanvoeren

Het nummer ‘La camisa negra’ van Juanes is voor het derde jaar op rij verkozen tot populairste zomerhit. Wegens het gebrek aan zomerhits en zomers weer blijft het wachten op een nieuwe nummer één, meldt maandag de organisatie van de Zomerse 50, een jaarlijkse gezamenlijke actie van 150 radiostations uit Nederland en België.

Via de website Zomerse50.nl werden de afgelopen weken ruim 46 duizend stemmen uitgebracht. Na ‘La camisa negra’ kreeg ‘Summer of ’69’ van Bryan Adams de meeste stemmen. De jaren tachtig-hit ‘Lambada’ van Kaoma eindigde dit jaar op de derde plaats van de ranglijst. ‘All summer long’ van Kid Rock is het enige nieuwe nummer dat dit jaar de top tien van de Zomerse 50 binnenkomt. Het nummer voert deze week de Single Top 100 aan en staat op nummer zeven in de lijst met populairste zomerhits.

Zomerse 50
De Zomerse 50 geeft een overzicht van de vijftig grootste zomerhits. De hitlijst wordt ieder jaar samengesteld door bezoekers van de website Zomerse50.nl. De Zomerse 50 wordt de komende weken uitgezonden door 150 radiostations in Nederland en België. Een overzicht van alle uitzendingen is op de website van de organisator te vinden. [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde berichten