Search
Close this search box.

Klokhuis zoekt jong presentatietalent

Jonge fans van Het Klokhuis maken kans een uitzending van het educatieve televisieprogramma te presenteren. Op de tentoonstelling Zoom Safari in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid kunnen kinderen een auditieaflevering van Het Klokhuis opnemen. Wie wil meedoen aan de wedstrijd kan het filmpje thuis downloaden en opsturen naar de NPS. Dat heeft de publieke omroep donderdag bekendgemaakt.

Presentator Bart Meijer geeft op de tentoonstelling vijf handige tips die helpen bij het presenteren. Daarna kunnen kinderen een item opnemen over een leeuw, gnoe, buffel of giraffe. De drie beste jonge presentatoren nemen met het productieteam van Het Klokhuis een aflevering op die zal worden uitgezonden op televisie.

Zoom Safari laat zien hoe de afgelopen vijftig jaar dierenfilms zijn gemaakt. De familietentoonstelling is nog tot en met 4 januari te zien in Hilversum. Filmpjes kunnen tot 1 december worden ingediend bij de NPS. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten