Search
Close this search box.

Nieuw programma voor Yolanthe bij de Tros

Yolanthe Cabau van Kasbergen gaat weer nieuw programma presenteren bij de Tros. Na Twinzz gaat ze vanaf vanaf zaterdag 11 oktober in de vooravond op Nederland 3 het nieuwe programma ‘Te leuk om waar te zijn’ presenteren. Daarin krijgen twee panels van bekende Nederlanders een aantal homevideo’s te zien en moeten ze raden welk filmpje in scène is gezet.

Vervolgens is te zien hoe het ‘nepfilmpje’ gemaakt is. Ook moeten de BN’ers raden hoe een fragment afloopt. Welke BN’ers zijn benaderd is nog niet bekend gemaakt door de Tros. Verder komen er ook filmpjes langs die de kijkers zelf hebben gefilmd.
 
Voor Yolanthe is dit het tweede programma dat ze voor de Tros presenteert. “Het lijkt me een ontzettend leuk programma om te doen. ‘Te leuk om waar te zijn’ is voor het hele gezin en ik ben een absoluut familiemens. Vroeger keek ik heel graag naar ‘De Leukste Thuis’ met Linda de Mol en later met Ron Boszhard, ik kon er echt de slappe lach van krijgen. Ik vind het super dat ik nu zelf een programma met homevideo’s mag presenteren. Daarnaast is het ook nog eens een mooie leerervaring om een quiz in de studio te doen.” [Radiowereld.NL]

Foto: Roy van Ingen.

Gerelateerde berichten