Search
Close this search box.

Popstars vanaf vrijdagavond bij SBS6

Popstars, de nieuwe familieshow van SBS 6, gaat vrijdag (22 augustus) eindelijk van start bij SBS 6. Duizenden Nederlanders werpen zich voor de camara’s en voor de jury van het tv-programma in de hoop een kans te maken op een muzikale carrière. Henkjan Smits, Patricia Paay en Maurice Wijnen gaan de komende weken op zoek naar de beste zangtalenten. Popstars is vanaf vrijdag om 20.30 uur te zien bij SBS 6.

De auditieronden zijn al in volle gang. Vanuit het hele land en van alle leeftijden verzamelen de kandidaten zich om voor de camera de jury en heel Nederland te overtuigen van hun zangtalent. Henkjan Smits, Nederlands bekendste talentenscout, leidt de jury. Hij wordt bijgestaan door Patricia Paaij (Holland’s Got Talent) en Maurice Wijnen, die verantwoordelijk was voor de casting voor diverse musicals en voor So You Wannabe A Popstar.

Na de auditieronden moeten de overgebleven deelnemers bewijzen dat ze alles in huis hebben. Zo moeten ze met meerdere kandidaten het podium delen en worden er duetten gezongen. De jury maakt de selectie daarna nog kleiner en uiteindelijk strijden de finalisten in de liveshows om een plekje in de nieuwe popgroep. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten