Search
Close this search box.

Radio 5 in het teken van Nederland

De publieke zender Radio 5 staat deze week in het teken van Nederland tijdens de ‘Vrolijke Vakantieweek’. Van maandag 4 tot en met vrijdag 8 augustus staat de zender in het teken van Nederland als vakantieland, met veel muziek van artiesten als Conny Vandenbos, Ria Valk, De Makkers en Wim Sonneveld. Daarnaast besteden de Radio 5 programma’s veel aandacht aan Nederland met onder meer vakantieherinneringen van luisteraars.

Radio 5 presenteert van 14 juli tot en met 15 augustus de Vrolijke Vakantieweken. De nostalgische radiozender stelt vijf weken lang iedere week van maandag tot en met vrijdag een populair vakantieland centraal in de programma’s. Na Nederland doet Radio 5 van 11 t/m 15 augustus nog één vakantieland aan: Italië. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten