Search
Close this search box.

RTV NH zendt bruiloft Louis van Gaal uit

RTV Noord Holland zal op zaterdag 9 augustus de bruiloft uitzenden van de trainer van AZ, Louis van Gaal zal dan trouwen met Truus Opmeer. Dit gebeurt op vrijdag 8 augustus, een dag eerder in Portugal, waar 80 genodigden aanwezig zullen zijn. De regionale omroep RTV-NH is hier vrijdag bij en zal een dag later in de reguliere nieuwsuitzending van 18.00 uur beelden uitzenden van deze plechtigheid.

Vrijdag 8 augustus besteedt het tv-nieuws van RTV N-H ook aandacht aan de huwelijksvoltrekking tussen Truus en Louis vanaf 18.00 uur. De datum 08-08-08 is niet alleen bijzonder vanwege de 8 cijfers, het is namelijk ook de verjaardag van Louis van Gaal. (08-08-1951). Beiden stappen voor de tweede keer in het huwelijksbootje.

RTV N-H is de enige tv-zender die is uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de feestelijke gebeurtenissen op vrijdag 8 augustus. “We zijn daar uiteraard heel trots op,” aldus de zender. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten