Search
Close this search box.

SBS 6 komende week in teken van live topsport

Het wordt een sportieve week bij SBS 6. Vanaf woensdag (20 augustus) is ’s middags de Eneco Ronde van Nederland live te volgen en woensdagavond is het de beurt aan Oranje in de oefeninterland Rusland tegen Nederland. PSV en Feyenoord nemen het zaterdag (23 augustus) tegen elkaar op in de strijd om de Johan Cruijff Schaal om hiermee het nieuwe voetbalseizoen in te luiden

De Eneco Ronde van Nederland brengt de deelnemers in acht dagen door Nederland en België. Alle etappes zijn dagelijks vanaf 15.30 uur live te volgen bij SBS 6. De deelnemende wielerploegen, waaronder Rabobank, mogen ieder acht renners laten starten. Oud-profwielrenners Danny Nelissen en Jeroen Blijlevens verzorgen het commentaar tijdens de Eneco Ronde van Nederland.
 
Woensdagavond vanaf 18.15 uur komt ook het Nederlands elftal in aktie in en tegen Rusland. De nieuwe bondscoach Bert van Marwijk krijgt de kans de naam van Oranje in ere te herstellen tegen het team van succescoach Guus Hiddink. In de studio zijn oud-internationals Pierre van Hooijdonk, Ronald de Boer en Hans van Breukelen aanwezig om de wedstrijd te analyseren.

Zaterdag vanaf 17.30 uur speelt Feyenoord tegen landskampioen PSV in de Amsterdam ArenA om de Johan Cruijff Schaal. Oud-Feyenoorder Erwin Koeman is komende zaterdag in de studio te gast. Beide voetbaluitzendingen zijn in handen van Edward van Cuilenborg, Hans Kraaij jr. en verslaggever Leo Oldenburger. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten