Zoek
Sluit dit zoekvak.

Skyradio op zoek naar nieuwe stationvoice

Tanja Jess, momenteel nog stationvoice bij Skyradio, krijgt een eigen radioprogramma bij het landelijke radiostation 100%NL. Daardoor zal Tanja Jess vanaf september niet meer te horen zijn bij de non-stop zender Skyradio. Tanja Jess was sinds december 2005 werkzaam bij Skyradio voor het inspreken van promo’s en jingles.

Een ‘stationvoice’ is een belangrijk onderdeel van een radiostation en voor luisteraars ook een belangrijk herkenningspunt in de programmering. Dit blijkt niet uit het contract dat Tanja Jess met Skyradio had. Volgens het management had Jess een contract bij Skyradio dat per jaar verlengd werd. Dit liet haar vrij om op een ander moment werkzaamheden bij een ander radiostation uit te kunnen voeren: een pijnlijke situatie zo zou later blijken. Wie haar gaat opvolgen bij Skyradio is nog niet onbekend. Skyradio wilde niet reageren.

Als actrice heeft Tanja onder andere meegewerkt aan de speelfilms Leef! en HannaHannah en daarnaast in talloze televisieseries gespeeld zoals, Baantjer, Goede Tijden, Slechte Tijden en Grijpstra & de Gier. Ook heeft Tanja televisieprogramma’s als Temptation Island, Undercover Lover en Paradise Hotel gepresenteerd. Ook was ze presentratrice bij Canal Plus. Daarnaast was ze met haar voice over-werk al vaker te horen in diverse reclamespots. [Radiowereld.NL]