Search
Close this search box.

Vernieuwing centraal bij publieke omroep

Het nieuwe seizoen staat bij de publieke omroep in het teken van nieuw. Met veel nieuwe programma’s op de drie tv-zenders en programmering voor Radio 1. Afgelopen donderdag was de presentatie van het nieuwe tv- (en radio)seizoen op de publieke zenders. Er werd onder meer bekend dat Uitzending Gemist beschikbaar komt op mobiel.

Kunst- en cultuurliefhebbers kunnen nu terecht bij de vernieuwde portal Cultura.nl. En terug bij de publieke omroep is het eredivisievoetbal, elke zondagavond te zien op Nederland 1. De publieke omroep (NPO) biedt komend seizoen ook weer veel nieuwe Nederlandse dramaseries, waaronder de muzikale comedyserie Gebak van Krul (Vara), Het Vrije Schaep (Kro) en de liefdescomedy Suzanne en de mannen (Ncrv) op Nederland 1.

Nederland 3 brengt de nieuwe negendelige dramaserie Flow (Nps) en Het Schnitzelparadijs (Bnn). Verder zijn er veel Telefilms en keren Spoorloos Verdwenen (Avro), ONM (Bnn), Flikken Maastricht (Tros) en Vuurzee (Vara) terug.

Nederland 1 zendt de komende maanden een vervolg uit op Juliana (EO) en jeugddrama is er op het vernieuwde Z@PP met Spangas (Ncrv), Ik ben Willem (Vpro) en de nieuwe serie Snuf de Hond (EO). Radio 1 is vanaf 25 augustus vernieuwd. ‘Dicht op het nieuws, met het Radio 1 Journaal en magazines’, zo meldt de publieke omroep. [Adformatie/Radio.NL]

Gerelateerde berichten