Search
Close this search box.

12-uur durende marathon uitzending op Kink FM

Elke vrijdagavond presenteert men op Kink FM in het radioprogramma ‘Hiphop In Je Smoel’ de nieuwste releases tussen 00.00 en 02.00 uur. ‘Hiphop In Je Smoel’ is hét hiphop platform van Nederland. In september bestaat het radioprogramma twee jaar. Daarom zendt het landelijke radiostation op vrijdag 5 september een 12-uur durende marathon uitzending uit.

De show bevat wekelijks gasten uit de hiphopscene, het laatste nieuws, interviews, live sessies en een DJ set. De uitzending ‘Hiphop In Je Smoel’ gaat op vrijdagavond om 19.00 van start om 12 uur later, op zaterdagochtend 07.00 uur pas te eindigen. In de uitzending zullen ook diverse gasten aanwezig zijn waarbij unieke live sessies zullen ontstaan.

De eenmalige marathonuitzending met van Dave aka ‘Yid’ en Peter Oostinga ‘ DJ Mista Sweet’ is te beluisteren op Kink FM via kabel, satelliet en via internet. Kink FM heeft landelijke kabeldekking. Daarnaast is de zender digitaal via de satelliet en iTunes te beluisteren. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten