Boek 3FM deejay Gerard Ekdom vanaf 3 oktober te koop

Gerard Ekdom, elke werkdag te horen van 10.00 tot 12.00 uur in het ochtendprogramma Arbeidsvitaminen, heeft een boek geschreven over zijn leven met de titel; ‘Ik Zal Kijken Wat Ik Voor Je Kan Doen’. De titel van het boek betekent eigenlijk niet meer dan ‘NEE’. Het boek van de bekendste deejay van 3FM is vanaf 3 oktober te koop en gaat 15 euro kosten.

Jeroen van Inkel overhandigt eerste exemplaar
Op 2 oktober wordt het eerste exemplaar van het boek aan Ekdom overhandigd door Jeroen van Inkel in bar/restaurant Musk in Hilversum in het bijzijn van vele 3FM deejays en medewerkers alsmede enkele bekendere Nederlanders.

Gerard staat overigens bekend om zijn uitspraken. De uitspraak ‘Ik Zal Kijken Wat Ik Voor Je Kan Doen’ is inmiddels ook al te downloaden als MP3 en ringtoon. Het boek is onder andere te bestellen bij Bol.com en via de gewone boekhandel.

Gerard over de titel van het boek: “Ik heb de tekst voor het eerst gebruikt tegen een Metallica fan op een feestje waar ik stond te draaien. Ik kwam ermee weg! Dus heb ik hem goed onthouden en heel erg vaak gebruikt. Maar helaas, inmiddels weet bijna iedereen wat het eigenlijk betekent: NEE!” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten