Search
Close this search box.

Martine van Os en Sybrand Niessen vervangen Loretta Schrijver bij Max

Martine van Os en Sybrand Niessen zijn de nieuwe presentatoren van het middagprogramma ‘Tijd voor Max’. Vanaf 15 september zullen zij samen elke maandag tot en met donderdag live vanuit de MAX studio in Hilversum het programma ‘Tijd voor MAX presenteren. De twee zullen Loretta Schrijver vervangen die een burn-out heeft gekregen.

Loretta Schrijver heeft haar werk bij omroep Max stilgelegd wegens een burn-out. “Ik ben geschrokken van het nieuws en hoop dat Loretta spoedig hersteld zal zijn,” zo meldt directeur Jan Slagter.

“Ik ben blij dat we op zo’n korte termijn twee goede presentatoren voor dit voor ons zo belangrijke programma hebben kunnen vinden. Sybrand Niessen heeft deze zomer voor ons het vakantieprogramma ‘Groeten van MAX’ gepresenteerd, waar gemiddeld 1,3 miljoen mensen naar keken en heeft bewezen dat hij een groot kijkerspubliek kan trekken,” aldus Jan Slagter, directeur van Omroep Max). “Martine van Os werkt al een aantal jaren bij MAX en heeft met succes onder andere  het televisieprogramma ‘Appeltje voor de Dorst’ gepresenteerd. Momenteel presenteert zij samen met Henk Mouwe het radioprogramma ‘Wekker-Wakker!’ op Radio 5. Ik heb er alle vertrouwen in dat zij samen van het programma een groot succes zullen maken.” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten