SBS opnieuw in de prijzen bij Emmy Awards

Drie SBS-series zijn in de prijzen gevallen tijdens de uitreikingen van de Emmy Awards in Los Angeles zondagavond. Samantha Who? en Pushing Daisies van NET 5 mochten het gouden beeldje in ontvangst nemen, net als de serie House van SBS 6.

De serie Pushing Daisies, elke dinsdagavond op NET 5, won met de eerste aflevering van seizoen 1 de Emmy voor de beste regie van een comedy. De Emmy Award voor beste vrouwelijke bijrol in een comedy ging naar actrice Jean Smart, die Regina Newly speelt in Samantha Who?. Deze serie, met Christina Applegate in de hoofdrol, start op dinsdag 14 oktober om 21.00 uur op NET 5.

De Emmy Award in de categorie ‘beste regie van een dramaserie’ ging naar de serie House, die SBS 6 elke dinsdag en donderdagavond uitzendt. Aflevering 85 van seizoen 5 sleepte de prijs in de wacht. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten