Ruud de Wild in ‘Te leuk om waar te zijn’

In de vierde aflevering van ‘Te leuk om waar te zijn’ op zaterdag 1 november vormen Q-music deejay Ruud de Wild en teamcaptain Jan Smit een team. Zij nemen het op tegen Wolter Kroes en de andere teamcaptain Horace Cohen. ‘Te leuk om waar te zijn’ is te zien op zaterdag 1 november op Nederland 3 vanaf 19.00 uur.

In ‘Te leuk om waar te zijn’ stuurt presentatrice Yolanthe Cabau van Kasbergen twee teams aan bestaande uit bekende Nederlanders. Ieder team bestaat uit een vaste teamcaptain en een wisselende gast. De captains moeten, gesteund door hun bekende gast, uit een reeks grappige homevideo’s bepalen welke echt en welke nep zijn en ze moeten de afloop van de filmpjes raden.
 
Het panel en de kijkers krijgen ook te zien hoe de namaakbloopers zijn gemaakt. Een deel van de nep-bloopers wordt aangeleverd door de kijker zelf. Het andere deel van de nep-bloopers wordt door de redactie gedraaid en een deel wordt gemaakt door een stuntteam.

Gerelateerde berichten