Pieter de Wit niet meer werkzaam bij de OLON

Pieter de Wit is vanaf 1 december 2008 officieel niet meer werkzaam bij de Olon. Pieter de Wit was sinds de oprichting van de Olon betrokken bij de organisatie, vanaf 1982 als directeur van de Olon. Op 1 januari 2008 zijn er een aantal veranderingen doorgevoerd in de structuur van de vereniging Olon en het Olon bureau.

Daarbij zijn alle directietaken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden gedelegeerd aan een Management Team waarvan ook Pieter de Wit deel uit maakte als Directeur Externe Zaken/Senior Beleidsadviseur. Pieter de Wit heeft aan de basis gestaan van bijna alles wat er in de afgelopen 25 jaar bereikt is in politiek Den Haag en daarbuiten. Zijn taken zijn overgenomen door de overige leden van het Management Team: Toos Bastiaansen, Ilja Geukers en Michel van der Voort.

De Olon heeft nog niet inhoudelijk gereageerd op het ‘onverwachte’ vertrek van Directeur Pieter de Wit. Ook kon men niet vertellen waarom medewerkers ‘geen’ vertrouwen in Pieter de Wit hebben. De Wit heeft zelf ook nog steeds niet gereageerd. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten