Bach prominent tijdens Radio4daagse op Radio 4

Voor de zesde keer zendt de publieke zender Radio 4 weer de Radio4daagse uit. Van 28 tot en met 31 december is de favoriete klassieke muziek van luisteraars te horen, afgewisseld met anekdotes en persoonlijke verhalen. De complete lijst is ook terug te vinden op de website van Radio 4.

De Radio4daagse die sinds 2003 traditiegetrouw op de laatste vier dagen van het jaar te horen is tussen 07.00 uur in de ochtend en middernacht, bestaat uit meesterwerken van bekende en minder bekende componisten, aangevraagd door de luisteraars van Radio 4.

Naast de muziek en de persoonlijke verhalen kunnen luisteraars iedere dag reageren op de muzikale ‘stelling van de dag’. Elke middag tussen 17.00 en 18.00 uur is het Radio 4 Jaaroverzicht te horen. Hierin blikt Radio 4 terug op het muzieknieuws van 2008.

De presentatie van de Radio4daagse is in handen van verschillende presentatoren. Frits Bloemink neemt de ochtenden voor zijn rekening, van 07.00 tot 11.00 uur. Annemiek Klijberg neemt het stokje van hem over tot 15.00 uur, gevolgd door Hans van den Boom. Maartje Stokkers presenteert in de avond van 19.00 uur tot middernacht. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten