Zoeken
Sluit dit zoekvak.

538 deejay Tiësto beste dj van 2008

De 39-jarige Tiësto is door het Britse magazine Mixmag uitgeroepen tot beste dj van 2008. Tijs Verwest, zoals hij eigenlijk heet, toont zich verheugd met de titel. “Het was een geweldig jaar vol hoogtepunten en ik wil graag iedereen die op me gestemd heeft bedanken voor hun support”, laat hij weten in een verklaring.

Tiësto is niet de enige Nederlandse dj die in de smaak valt bij Britse danceliefhebbers. Eind oktober werd collega Armin van Buuren verkozen tot beste dj van de wereld door het Britse DJ Magazine. Tiësto werd toen tweede, terwijl ook Ferry Corsten, Sander van Doorn en Fedde le Grand hoge ogen gooiden.

De dj, die elke week ook op Radio 538 te horen is, toert momenteel door Amerika, waar hij op oudejaarsavond een optreden gaf in New York. In het nieuwe jaar gaat Tiësto door met toeren. Daarnaast werkt hij aan een nieuw album. [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde berichten