Rick van Velthuysen laat zich vrijwillig beledigen

Wat begon met een Iraakse journalist die schoenen gooide naar het hoofd van George Bush ontaardde in een nieuwe rage. Naar aanleiding van het schoengooi-incident doken overal op internet schoengooispelletjes op. Voor Rick van Velthuysen een leuke reden om een spelletje schoengooien te organiseren tijdens zijn ochtendshow ‘MogguhRick’ op Veronica tussen 06.00 en 09.00 uur.

In de Arabische wereld geldt het gooien van een schoen als een grove belediging. Van Velthuysen ziet er de humor wel van in en riep luisteraars op om zich aan te melden voor het spelletje. Op donderdag 12 februari zullen bij de studio van Veronica tijdens de ochtendshow ‘MogguhRick’ luisteraars met elkaar de strijd aangaan met als doel: Rick van Velthuysen.

Rick van Velthuysen: “Er is al genoeg leed op de wereld en gebalde frustraties met een schoen moet je ombuigen in iets positiefs. Ik wil al mijn luisteraars de gelegenheid bieden om voor eens en voor altijd met mij af te rekenen door hun schoeisel op mijn niet te missen lichaam te mikken.” [Radiowereld.NL]