Wilfred Genee krijgt middagprogramma op BNR

BNR Nieuwsradio start vrijdag met een nieuw radioprogramma: The Friday Move. Presentator Wilfred Genee neemt publiek, luisteraars en gasten mee in het drie uur durende programma waar nieuws, cabaret, debat, interviews en live muziek elkaar in een razend tempo opvolgen. Wilfred Genee: “Ik vind het geweldig om van zo’n programma het boegbeeld te mogen zijn”.

BNR-hoofdredacteur Paul van Gessel. “Met Wilfred Genee hebben we een zeer eigenzinnige, assertieve en brutale presentator binnengehaald. De meeste mensen kennen hem als de man van het voetbal, maar hij is zo weet ik van alle markten thuis. Hij beschikt bovendien over een grote dosis showmanship, precies wat een radioprogramma met live-publiek nodig heeft.”

The Friday Move met Wilfred Genee is vanaf 20 februari iedere vrijdag tussen 16:00 en 19:00 uur te beluisteren op BNR Nieuwsradio. Publiek dat The Friday Move wil bijwonen is welkom in café-restaurant Dauphine in Amsterdam, in het gebouw waar ook de BNR-studio’s zijn gevestigd (tegenover het Amstelstation). [Radiowereld.NL]