Zoek
Sluit dit zoekvak.

Slam FM dj gekroond tot beste Europese dj

De Nederlandse dj Armin van Buuren van Slam FM is donderdagavond bij de jaarlijkse International Dance Music Awards (IDMA) in Miami uitgeroepen tot beste Europese dj. Dat meldt de door hem opgezette platenmaatschappij Armada Music vrijdag.

Naast beste Europese dj wist Van Buuren ook prijzen in de wacht te slepen voor zijn samenwerking met Sharon den Adel. Met het door de Within Temptation-zangeres ingezongen nummer ‘In and out of love’ won hij in de categorieën ‘beste video’ en ‘beste progressieve house/trance plaat’.

Zijn wekelijkse radioshow A State of Trance leverde hem de overwinning op in de categorie ‘beste radio mix show dj’.

In totaal haalde Van Buren met zijn platenmaatschappij zes prijzen binnen. Armada Music werd namelijk uitgeroepen tot ’s werelds beste dancelabel. Ook dj Markus Schulz, die bij hem onder contract staat, viel in de prijzen. Hij geldt nu als beste Amerikaanse dj. [Novum/Radio.NL]