Search
Close this search box.

Transport Online TV zoekt nog 1409 nieuwe leden

Over 4 dagen moeten alle nieuwe publieke omroepen hun ledenbestand inleveren bij het CvdM. Maar daar komt nog één nieuwe omroep bij. Transport Online gaat deze uitdaging ook aan. ‘Transport Online TV’ wil ook het publieke bestel in en hoopt op 1 april 50.000 leden te hebben. Daarvoor hebben zij echter voor aanstaande woensdag nog 1409 leden nodig.

Esther van der Wal-de Vries, oprichter en eigenaar van Transport Online, is al maanden bezig om de overstap naar Hilversum te maken. Ook deze nieuwe omroepvereniging kost, net als de meeste nieuwe omroepen, aan lidmaatschapsgeld 5,75 euro per jaar.

Als de nieuwe omroep de aanvraag woensdag hebben ingediend, wordt het getoetst door het Commissariaat voor de Media en die geeft een advies aan de minister over een voorlopige erkenningverlening. “Ik heb er alle vertrouwen in dat het gaat lukken. Het is nu belangrijk dat wij de ontbrekende leden voor aanstaande woensdag hebben”, zegt Esther, die even later vertelt het nieuwe avontuur vooral “spannend en uitdagend” te vinden.

Programma’s
Wat kunnen kijkers verwachten van Transport Online TV? Actuele en informatieve programma’s waaraan bekende en minder bekende Nederlanders gaan meewerken. Er komt een actualiteiten programma met nieuws en achtergronden; De Beste Trucker van Nederland; Muziek On The Road (Muziekprogramma) en een verkeersquiz voor kleine kinderen.

Gezien het aantal leden dat de nieuwe omroep zoekt, 1-4-09, is het zeer waarschijnlijk dat het hier gaat om een leuke 1 aprilgrap 😉  [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten