Search
Close this search box.

Esther Kwaks Programmadirecteur Het Gesprek

Esther Kwaks is benoemd tot Programmadirecteur van Het Gesprek. Zij krijgt de verantwoordelijkheid voor de programmering van de tv-zender. Tot 1 oktober werkt zij bij de uitvoering van haar functie samen met Harry de Winter, die na deze inwerkperiode weer terugtreedt in zijn reguliere functie als aandeelhouder en commissaris. Zij volgt hiermee Thomas Hendriks op, die per 1 april in dienst trad bij EVA Productions van Paul de Leeuw.

Na verkoop van haar eigen adviesbureau trad ze in dienst bij Het Gesprek, waar ze in korte tijd uitgroeide tot een belangrijke peiler van de organisatie. Het afgelopen jaar werkte ze als eindredacteur al intensief samen met Thomas Hendriks aan de programmering van de zender.

Ruud Hendriks, Algemeen Directeur van Het Gesprek: “Ik ben erg blij dat we een kandidaat uit eigen gelederen kunnen inzetten om deze belangrijke positie te vullen. Esther heeft zich het afgelopen anderhalf jaar snel ontwikkeld. Ze is intelligent, vakbekwaam en inspireert haar mensen. Ik ben ervan overtuigd dat ze de programmering van het Gesprek verder kan optimaliseren.” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten