Zoek
Sluit dit zoekvak.

‘Het Geluid’ terug bij Q-music

‘Het Geluid’ is weer terug op Q-music vanaf maandagmorgen bij Ruud de Wild. ‘Het Geluid’ is de komende weken wederom elk uur te horen. Luisteraars die het denken te weten kunnen dat laten weten via een sms aan het radiostation, waarna Q-music de luisteraars zelf opbelt om te horen of het klopt. Bovendien wordt het geluid elk uur dat het niet is geraden weer 100 euro meer waard. De laatste keer dat het geluid werd geraden stond de teller op 62.400 euro.

Volendam vrijdag in ruuddewild.nl
En komende vrijdag is het Volendam Vrijdag bij ruuddewild.nl in de ochtend. Ruud, Jeroen en Martijn zitten tussen 06.00 en 09.00 uur in café ‘de Vrijheid’ aan de dijk in Volendam. Tijdens deze Volendamdag zullen ook de 3J’s, Nick & Simon en Jan Smit optreden. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten