Search
Close this search box.

Jonge Talenten op Radio 4

De publieke zender Radio 4 organiseert in samenwerking met de KRO van maandag 27 tot en met vrijdag 1 mei ‘De Week van het Jong Talent’. De klassieke landelijke zender biedt jong klassiek talent uit binnen- en buitenland een podium, waarmee zij zich kunnen presenteren aan een groot publiek. In de ‘Week van het Jong Talent’ zijn de sterren van de toekomst, die zich het afgelopen seizoen aandienden, op Radio 4 te beluisteren.

Radio 4 besteedt van maandag tot en met vrijdag van 19.30 tot 20.00 uur uitgebreid aandacht aan de muziek van jonge Nederlandse componisten in ‘De Componist van de Dag (VARA)’. In het Avondconcert zendt Radio 4 van 20.00 tot 23.00 uur live uitvoeringen en registraties uit met jonge talenten die op onderscheidende wijze van zich hebben laten horen. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten