Zoek
Sluit dit zoekvak.

Linda de Mol scoort met Ik hou van Holland

Linda de Mol heeft zaterdagavond op televisie hoge ogen gegooid met Ik hou van Holland. De spelshow van RTL 4 was goed voor ruim 1,6 miljoen kijkers. Daarmee hoeft het programma alleen het NOS Journaal van 20.00 uur voor te laten op de lijst van best bekeken programma’s van de dag. Dat blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek.

In Ik hou van Holland moeten twee teams vragen beantwoorden over onder meer Nederlandse films, muziek en actualiteiten. Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge zijn vaste panelleden in de quiz.

Het programma was vorig seizoen voor het eerst op televisie te zien. De show trok toen gemiddeld 1,4 miljoen kijkers per aflevering. Ook Mooi weer De Leeuw deed het goed met bijna anderhalf miljoen kijkers. Zeg ‘ns Aaa deed het iets minder goed dan verwacht en hield ruim een miljoen kijkers aan de buis gekluisterd. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten