Zoek
Sluit dit zoekvak.

Marit van Bohemen presenteert taalquiz

Marit van Bohemen wordt de presentatrice van een nieuwe taalquiz bij de Teleac. Dat heeft de educatieve omroep maandag bekendgemaakt. De Taalmeester is vanaf 26 augustus elke woensdagavond te zien op Nederland 2. De Taalmeester is volgens de Teleac een ‘uitdagende quiz voor iedereen die van taalspelletjes houdt’. In elke aflevering strijden drie bekende Nederlanders om de eretitel ’taalmeester’.

De 37-jarige Van Bohemen presenteert voor de Teleac ook het programma Knoop in je Zakdoek, samen met Dolores Leeuwin. De blondine, die eerder onder meer in Costa en ONM speelde, gaat ook weer als actrice aan de slag. Dit najaar is ze bij RTL 4 te zien in het derde seizoen van de serie Voetbalvrouwen. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten