Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ron Brandsteder maakt plaats voor Robert ten Brink

De zaterdagavondshow ‘Laat Ze Maar Lachen’ keert terug op tv en wordt ook in een nieuw jasje gestoken. Dat wil zeggen, geen oude herhalingen meer met Ron Brandsteder, jarenlang het boegbeeld van het programma. De nieuwe presentator is Robert ten Brink. Hij zal op RTL 4 in tien afleveringen het nieuwe seizoen presenteren van zaterdag 25 april tot en met zaterdag 27 juni tussen 20.30 uur en 22.00 uur.

In het komende seizoen van ‘Laat Ze Maar Lachen’ is elke uitzending gerelateerd aan een thema. Per week ontvangt Robert drie bekende gasten die gekoppeld zijn aan dat onderwerp. Zo staat er een aflevering in het teken van ‘De Toppers’, waarin Gordon, René Froger en Jeroen van der Boom hun opwachting maken. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten