Search
Close this search box.

Sander Lantinga presenteert ‘Doe Maar Normaal’

Bij de publieke zender BNN begint op vrijdag 17 april om 21.55 uur een nieuw seizoen van het satirische muziekprogramma, ‘Doe Maar Normaal’. Ook dit seizoen staat Sander Lantinga weer aan het roer in het tv-programma. Vaste panelleden zijn: ex-Lama’s Ruben van der Meer en Arie Koomen, rockbabe Birgit Schuurman en Pepijn Lanen (alias P. Fabergé van De Jeugd van Tegenwoordig).

In de eerste aflevering is het Volendamse zangduo Nick en Simon te gast. Verder zijn dit seizoen onder andere Danny de Munk, Xander de Buisonjé, Wouter Hamel en De Toppers te gast.

Sander: “In Doe Maar Normaal moet je écht meedoen met het spel, je kunt je niet achter de anderen verstoppen. Omdat het vaste panel en ik heel goed op elkaar zijn ingespeeld weten we precies wat we willen. Daardoor is de feestvreugde tijdens het programma nog groter. We genieten van elke seconde.”

3FM-deejay Timur komt ook regelmatig langs voor zijn radiorubriek Mama Appelsap, waarin hij onderzoekt welke Nederlandse teksten er te horen zijn in Engelstalige liedjes. Doe Maar Normaal, de Nederlandse variant van het BBC-programma Never Mind The Buzzcocks, is vanaf vrijdag 17 april tussen 21.55 uur en 22.25 uur te zien bij BNN op 3. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten