Search
Close this search box.

Wielerklassiekers live te volgen bij de NOS

NOS Studio Sport doet ook dit jaar weer rechtstreeks verslag van de Amstel Gold Race op zondag 19 april (14.00-16.30 uur) op Nederland 1. De 44ste editie van deze Nederlandse toerklassieker gaat wederom door de Limburgse natuurgebieden. Mart Smeets en Maarten Ducrot zullen het commentaar verzorgen. NOS Langs de Lijn op Radio 1 verzorgt tussen 14.00 en 18.30 uur live flitsen.

Een paar dagen later, op woensdag 22 april, staat een echte klimklassieker, namelijk De Waalse Pijl op het programma. Deze Belgische wielerkoers is rechtstreeks te volgen via NOS Studio Sport op Nederland 1(14.05 – 16.30 uur). Het commentaar komt van Herbert Dijkstra en Maarten Ducrot. NOS Langs de Lijn (14.00-18.30 uur) verzorgt live flitsen in de reguliere programmering op Radio 1. Het verslag komt van Gio Lippens.

De voorjaarsklassiekers van dit wielerjaar, Milaan-San Remo, de Ronde van Vlaanderen, Gent-Wevelgem, Parijs-Roubaix, de Amstel Gold Race, de Waalse Pijl en Luik-Bastenaken-Luik, zijn ook live via een internetstream te volgen. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten