Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zendermanager Florent Luyckx vertrekt bij 3FM

3FM zendermanager Florent Luyckx vertrekt bij 3FM, zo kondigde hij donderdag aan. Florent Luyckx wordt vanaf 1 juni algemeen directeur van reclamebureau Y&R Not Just Film. “Ik ga vertrekken bij de beste zender van Nederland. Ik laat een fantastische club mensen achter en heb er alle vertrouwen in dat zij met 3FM Serious Radio blijven maken. Na 6 jaar 3FM kwam het aanbod voor de job bij Y&R Not Just Film als een mooie carrière-uitdaging.”

Reclamebureau Y&R Not Just Film is het communicatiebureau dat de marketingcampagnes van 3FM ondersteunt. Luyckx startte in 2003 als zendermanager van 3FM. Jan Westerhof, directeur NPO Radio: “Florent loodste het popstation door een lastige periode en heeft van 3FM een ijzersterk radiostation gemaakt. Hij is een geweldige inspirator voor de mensen waarmee hij werkt. We laten hem niet graag gaan maar gunnen hem deze prachtige kans.”

Na het vertrek van zendercoördinator Margreet Teunissen was Florent Luyckx ook tijdelijk zendermanager voor Radio 4 en Radio 6. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten