Search
Close this search box.

Bevrijdingspop Haarlem weer live op de radio

Het Haarlemse Bevrijdingspopfestival op 5 mei zal ook dit jaar weer in zijn geheel live uitgezonden worden door AB-Radio, ZFM Zandvoort, Radio Beverwijk en Haarlem105 en via internet. De lokale radiozenders slaan de handen in één en maken de hele dag “Bevrijdingspop Radio”. De uitzending begint nog voor de opening van het festival met een speciale preshow. Hierin zullen verschillende artiesten akoestische sessies ten gehore brengen.

Vanaf 12:00 start het oudste Bevrijdingspopfestival in de Haarlemmerhout. De radiostations AB-Radio (105.8FM), ZFM (106.9 FM), Radio Beverwijk (105.4 FM) en Haarlem105 (105.1FM) zullen de muziek van het festival tot aan middernacht live uitzenden.

Alle bevrijdingspopartiesten worden de hele dag door geïnterviewd. Daarnaast zijn er de hele dag door sfeer updates te horen vanaf het veld en vanuit de regio. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten