Search
Close this search box.

Herdenking Apeldoorn live op radio en tv

De publieke regionale zender Omroep Gelderland zendt de herdenkingsbijeenkomst in Apeldoorn van vrijdag in zijn geheel uit op radio en tv, maar ook via internet. Zoals bekend wordt de bijeenkomst over twee locaties verdeeld; schouwburg Orpheus en het Marktplein. Omroep Gelderland is op beide herdenkingslocaties live aanwezig.

Op tv start de uitzending om even voor acht uur met het verslag vanaf het Marktplein. Daarna wordt er overgeschakeld naar het programma in schouwburg Orpheus. De beelden van de NOS zijn op dat moment dus ook live te zien bij TV Gelderland. Hierna wordt de uitzending vervolgd vanaf het Marktplein tot 22.00 uur.

Radio Gelderland gaat ook door tot 22.00 uur. Luisteraars kunnen rechtstreeks volgen wat er op het Marktplein en in Orpheus gebeurt. De twee uur durende herdenkingsbijeenkomst wordt op zaterdag 9 mei om 12.00 uur bij TV Gelderland herhaald.

De NOS zendt vrijdag 8 mei de herdenking voor de slachtoffers van de aanslag in Apeldoorn ook rechtstreeks uit. Bij deze besloten herdenking in Schouwburg Orpheus zijn ook slachtoffers, nabestaanden en hulpverleners uitgenodigd. De presentatie is in handen van Astrid Kersseboom. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten