Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jazz FM in de lucht tijdens Jazzfestival

Amersfoort viert dit jaar haar 30e editie van het jazzfestival. De organisatie heeft daarom besloten, naast een speciale programmering, iets extra te doen. Via een speciale evenementenzender die de naam ‘Jazz FM’ krijgt, doet men in Amersfoort op 7, 8, 9 en 10 mei 2009 op 107.2 MHz live verslag van het festival. Het tijdelijke radiostation krijgt een professionele radiostudio ingericht bij Theatercafé Borra.

De uitzendingen hebben voldoende bereik hebben om de regio Amersfoort te dekken. Van de optredens zijn delen op de radio te horen, met bijbehorende commentaren. Daarnaast besteedt Amersfoort Jazz FM aandacht aan de bezoekers van het festival, zodat de uitzendingen een prima sfeerimpressie geven van het geheel.

De programmering loopt van 12.00 uur tot middernacht live en wordt vanaf middernacht tot 12.00 uur herhaald op 107.2 FM. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten