Zoek
Sluit dit zoekvak.

Radioprijs voor beste commercial: RAB Radio Award

Tijdens de komende IN2RADIO, op dinsdag 2 juni 2009 in Hotel Arena in Amsterdam, vindt voor de eerste keer de uitreiking plaats van de ‘RAB Radio Awards’ voor de beste radiocommercial van het afgelopen jaar plaats. De nominaties worden 21 mei bekend gemaakt. De jury van de ‘RAB Radio Awards’ bestaat uit Ernst Jan van Rossen (voorzitter), Thecla Schaeffer, Rodger Werkhoven, Bart van Hal en John Faasse.

IN2RADIO-bijeenkomsten zijn uitsluitend voor adverteerders, reclame- en mediabureaus en worden georganiseerd door RAB. Dit Radio Advies Bureau ondersteunt adverteerders en mediabureaus om radio zo effectief mogelijk in te zetten. RAB is tevens opdrachtgever van het CLO Continu LuisterOnderzoek. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten