Search
Close this search box.

Toine van Peperstraten vervangt De Heer op Radio2

Tijdens de zomervakantie worden de radioprogramma’s van de grote radiostations overgenomen door andere deejays. Bij Q-music neemt Gijs Staverman de ochtendshow van Ruud de Wild over. Bij Radio 538 wordt Edwin Evers waargenomen door Humberto Tan en bij 3FM neemt Michiel Veenstra het over van Giel Beelen. Bij Radio 2 zal Toine van Peperstraten dit keer het ochtendprogramma ‘De Heer ontbreekt’ presenteren vanaf maandag 27 juli.

Hij vervangt daarmee Sander de Heer bij de publieke zender Radio 2 tijdens zijn afwezigheid iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur. “Radio is altijd wel een passie voor me geweest en dat zal ook zo blijven. Het vroege opstaan zal geen moeite voor me zijn, maar ik hoop over een tijdje te kunnen zeggen: ‘Het waren een paar fantastische weken’, aldus Toine van Peperstraten.

Sinds 1993 werkt Toine van Peperstraten als presentator voor sportprogramma Studio Sport en op zondagavond presenteert hij op Radio 1 Langs de Lijn. Eerder maakte hij radioprogramma’s voor Radio Veronica, KXradio en 3FM. [Radiowereld.NL]