Skyradio geeft 101.000 tompoucen weg

Het landelijke commerciële radiostation Skyradio trakteert haar luisteraars op 101.000 tompoucen. De non-stop muziekzender deelt van maandag 26 oktober tot en met vrijdag 6 november tompoucen uit bij bedrijven in Nederland. Luisteraars, die hun collega’s willen verrassen, kunnen nog twee weken lang hun bedrijf aanmelden voor de actie via de website van Skyradio.

“Veel ondernemingen moeten in deze economische tijden op de kleintjes letten. Iets lekkers bij de koffie schiet er dan snel bij in. En dit kan juist net hét feel good-moment met collega’s onder elkaar betekenen.

Skyradio en Maître Paul schieten te hulp en rijden met de limegroene Skyradio Kever, vergezeld door koelwagens vol tompoucen, Nederland door om 101.000 mensen te verwennen met een overheerlijke traktatie. Er wordt geen onderscheid gemaakt in de grootte van het bedrijf, dus elk bedrijf maakt evenveel kans,” zo meldt Skyradio. [Radiowereld.NL]