Marga van Praag komt terug op tv

Een jaar na haar afscheid van het NOS Journaal is Marga van Praag terug op televisie. Voor het programma ‘Marga’ komt ze over de vloer bij BN’ers en snijdt onderwerpen aan die ze ‘thuis’ wel durven te bespreken. Marga volgt een dag lang een politicus, artiest of andere bekende. ‘Marga’ is zondag (8 november) vanaf 23.00 uur te zien bij Het Gesprek. Op woensdag om 19.00 uur wordt het herhaald.

Marga van Praag volgt haar gasten op het werk, maar ook aan het ontbijt thuis, in de sportschool of in de supermarkt. De komende weken gaat Marga met Agnes Kant naar de sportschool, bereidt ze met Philip Freriks zijn afscheid bij het NOS Journaal voor, en tourt ze mee langs de theaters met Arjan Ederveen.

Zondag gaat ze in ‘Marga’ op bezoek bij PvdA politicus Ahmed Marcouch met wie ze danst op een feest voor Islamitische homo’s.

Update
Marga is naast Het Gesprek ook bij de publieke zender RTV Noord-Holland te zien. Heidi Wulfsen, adjunct hoofdredacteur van RTV Noord-Holland: “Marga van Praag staat bekend om haar eigenzinnige manier van interviewen. Haar interviewstijl staat garant voor bijzondere en vaak openhartige gesprekken. Dankzij de samenwerking met Het Gesprek kunnen we dit programma uitzenden. We zien Marga als een mooie aanvulling op onze programmering.” [Radiowereld.NL]