Omroep Gelderland zoekt hulp bij Sinterklaasfeest

Radio en TV-Gelderland organiseert zaterdag 5 december samen met het Nederlands Openluchtmuseum een Sinterklaasfeest voor kinderen van 3 tot 9 jaar van ouders die het niet breed hebben en die iets extra’s verdienen. In het nieuwe radio- en tv-programma ‘Gelderland Helpt’ bemiddelt de omroep tussen hulpvraag en hulpaanbod.

De omroep wil voor deze kinderen een groot Sinterklaasfeest op touw zetten met Sinterklaas en zijn Pieten. Bovendien geeft het Openluchtmuseum deze kinderen en hun (pleeg)ouders gratis toegang tot het museum en de ijsbaan, want die gaat zaterdag 5 december ook open.

28 november inzamelen
Op zaterdag 28 november verzamelt de omroep voor dit Sinterklaasfeest cadeaus in voor de kinderen, die op 5 december in het zonnetje worden gezet. Iedereen die speelgoed wil doneren, nieuw of gebruikt, kan dit zaterdag 28 november tussen 10.00 en 13.00 uur brengen in het Openluchtmuseum.

‘Gelderland Helpt’ is elke zaterdag te beluisteren tussen 10.00 en 13.00 uur op Radio Gelderland in het programma Van Spijk tot Spijk met Wiepke Nauta. En vanaf 6 december elke zondag in december op tv, met Angelique Krüger, bij TV Gelderland. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten