Zoek
Sluit dit zoekvak.

Johan Henneman weg bij Joe FM

Radiodeejay Johan Henneman is weg bij de Vlaamse commerciële radiozender Joe FM, zo meldt Radiovisie. Beide partijen zijn in goed overleg uit elkaar gegaan. Henneman geeft zijn carrière namelijk een andere wending. Hij gaat een restaurant in Mariakerke starten.

Johan Henneman startte begin jaren 80 zijn carrière bij de vrije radio Maeva als Bert de Groeff. Later ging hij aan de slag bij Radio Donna, de hitzender van de Vlaamse openbare omroep.

In de loop der jaren presenteerde de deejay hier diverse programma’s zoals de ochtendshow “Jabbedabbedoe”, het middagprogramma “Donnateur” en “Hitback” op zaterdag. In 2006 maakte Henneman de overstap naar 4FM, de voorloper van Joe FM. Hier presenteerde hij in eerste instantie het ochtendprogramma, later verhuisde hij naar elders in de dagprogrammering.

Sinds dat Joe FM in april 2009 de plek innam van 4FM, was Henneman elke zondagmiddag te horen op de zender. Zondag 13 december maakte hij echter onverwachts zijn laatste programma voor Joe FM. [RS/Radio.NL]

Gerelateerde berichten