Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zendmast RTV Oost kleurt oranje

De regionale omroep RTV Oost uit Overijssel is een opmerkelijke actie gestart. De omroep gaat de zendmast aan de noordkant van Hengelo een oranje kleur geven. Met dit enorme oranje ‘baken’, dat ook goed te zien is vanaf de snelweg A1, levert de omroep door het herkenningspunt haar eigen bijdrage aan de oranjegekte in de provincie.

De mast blijft in elk geval oranje zolang het Nederlands Elftal deelneemt aan het WK in Zuid-Afrika, zo laat de publieke omroep weten.

RTV Oost is tevens benieuwd hoe op andere plaatsen in Overijssel het Nederlands Elftal wordt gesteund. Overijsselaars worden daarom in de uitzendingen ook opgeroepen foto’s van opgetuigde straten en andere ‘Oranje-uitingen’ te mailen naar de omroep. Al deze foto’s worden geplaatst op de website van RTV Oost. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten