SBS maakt Najaarspresentatie bekend

SBS viert dit jaar een jubileumjaar. SBS bestaat dit jaar al weer 15 jaar en afgelopen donderdag vond ook de Najaarspresentatie plaats van SBS Broadcasting in de HMH in Amsterdam. Ook daar werd tegelijkertijd stil gestaan bij het jubileum jaar van SBS wat drie tv-zenders heeft: SBS6, Veronica en Net5.

SBS presenteerde als eerste haar nieuwste ontwikkeling: ‘DE IPAD APP’ van het weekblad Veronica Magazine. In deze iPad App kan men interactief bladeren door het Veronica Magazine. Zo is het mogelijk om programma informatie uit de programmagids direct te lezen maar ook trailers te bekijken van nieuwe tv-series.

Ook is SBS bezig met nieuwe interactieve reclames, waarbij gebruik wordt gemaakt van geo-locatie, om kijkers bijvoorbeeld te wijzen waar men het product in de buurt kan kopen.

Veronica TV is ook weer goed bezig met nieuwe tv-programma’s voor Leuren Verster die nu even in Nederland televisie mag gaan maken met ‘Undercover Boss’: Een programma die directeuren laat zien wat een ‘gewone’ werknemer wel en niet goed vind gaan in het bedrijf.

Johnny de Mol gaat wekelijks op stap met een andere bekende Nederlander die hij uitdaagt om met hem de strijd aan tegaan in het programma ‘Beat De Mol’. Ook heeft TV Veronica de uitzendrechten verkregen voor de komende 4 jaar van de KNVB beker wedstrijden.

Net5 gaat aan de kook samen met Renate verbaan in het programma ‘MasterChef’. Een tv-programma waar bij mensen (met een passie voor eten) koken voor een jury strijden om de titel ‘Masterchef’. Ook komt Net5 met ‘Rookie Blue’. Dit is een serie over een politieagenten die net van de opleiding komen en die worden geconfronteerd met het echte politie werk.

SBS6 gaat de huizenmarkt ook een nieuwe inpuls geven. Zo komen ze met het nieuwe dagelijks tv-programma ‘Huizen Jacht’.

Nance, Marlayne, Tooske en Ellemieke gaan een dagelijks programma maken waarin ze mensen helpen met het kopen van een eerste huis maar ook het verkopen van huizen komt aan bod. Beau krijgt een herkansing en krijgt een wekelijkse show waar in hij de wereld gaat ontdekken en mensen ontmoeten met niet allerdaagse gewoonte in het programma; ‘De Wereld van Beau’. Gerard en Beau gaan het dit jaar nog een keer proberen met een ‘show’ op zaterdagavond waarbij zij dromen van kijkers laten uitkomen. [RvI/Radio.NL]