Search
Close this search box.

Real life soap Yolanthe en Wesley [Update]

De Avro heeft de rechten kunnen verwerven op de real life soap over het leven van het showbizzkoppel van het jaar Yolanthe Cabau van Kasbergen en Wesley Sneijder. “De komende weken wordt het glamourstel gevolgd in modemetropool Milaan en wordt teruggekeken op hun veelbesproken bruiloft, hun wittebroodsweken en de dagelijkse bezigheden van het jetsetkoppel”, zo meldt de Avro.

Diverse omroepen waren volgens de Avro in de race voor de rechten op dit format, maar de Avro is ‘apetrots’ dat de presentatrice en de voetballer voor de omroep heeft gekozen. Wanneer de soap met Yolanthe Cabau van Kasbergen en Wesley Sneijder wordt uitgezonden is nog niet bekend.

Voor Yolanthe is het niet de eerste keer dat haar leven wordt gevolgd door camera’s. De presentatrice kwam eerder voorbij in de realitysoap van haar ex Jan Smit. Ondanks dat Smit eerder het einde van Gewoon Jan Smit aankondigde, komt de serie terug. Vanaf september wordt Jan weer gevolgd door camera’s van de Tros.

Update
De Avro blijkt iedereen in de maling te hebben genomen. Het blijkt om een hoax te gaan. Het betreft een publiciteitsstunt van de Avro rond een parodie op het koppel. De rol van Yo zal worden gespeeld door Plien van Bennekom en de rol van Wes zal vertolkt worden door Owen Schumacher. De hoax heeft de Avro weinig vrienden opgeleverd. Het ANP is volgens GeenStijl woedend en neemt de Avro niet meer serieus. Opmerkelijk is wel dat de omroep nog steeds geen excuus heeft aangeboden aan de media. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten