Zoek
Sluit dit zoekvak.

Uitreiking Philip Bloemendal Prijs in Beeld en Geluid

In het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid op het Mediapark in Hilversum zal op 9 december voor de 5e maal de tweejaarlijkse prestigieuze Philip Bloemendal prijs worden uitgereikt aan een jonge talentvolle presentator van nieuws en actualiteiten in de audiovisuele media.

Kandidaten kunnen vanaf dinsdag (10 augustus) weer een maand lang worden voorgedragen door landelijke, regionale en lokale omroepen, door de programmamakers zelf en door het publiek. 

De prijs bestaat uit een kunstwerk en een bedrag van 3.500 euro waarmee de winnaar zich verder in het vakgebied kan bekwamen. De inzendingen zullen worden deze keer beoordeeld door een vakjury die bestaat uit Henk van Gelder (voorzitter), Henny Stoel, Frits Spits,  Kees de Groot en Sofie van den Enk. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten