Radio Hollandio viert 1 jaar in de ether in Den Bosch

De regionale commerciële zender Radio Hollandio startte op 1 oktober 2009 met uitzenden in Noordoost-Brabant via de etherfrequentie 94.1 FM. Om dit te vieren vindt op zaterdag 25 september de eerste editie van het ‘Radio Hollandio Superfeest’ in Noordoost-Brabant plaats in het Autotron in Rosmalen met artiesten als René Schuurmans, Thomas Berge & Marianne Weber.

In het jaar dat Radio Hollandio in de ether te beluisteren is geweest in Noordoost-Brabant heeft Radio Hollandio veel liefhebbers van het Nederlandstalige lied aan zich weten te binden.

Line-up
Op het Radio Hollandio Superfeest op 25 september treedt een indrukwekkende lijst topatiesten op, waaronder René Schuurmans, Thomas Berge, Marianne Weber, Django Wagner, Sieneke, Corry Konings, Grad Damen, Rob van Daal, Helemaal Hollands, Niek & Danny, Yosee, Danny & Angelique en Zware Jongens.

De regionale zender Radio Hollandio, inmiddels in heel Noord-Brabant en Zeeland te ontvangen, brengt 24 uur per dag het Nederlandse levenslied. Het ‘Superfeest’ zal niet op Radio Hollandio zelf te beluisteren zijn.  [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten