Marco Borsato bedankte voor eigen tv-programma

Marco Borsato had allang een eigen programma op televisie kunnen hebben, maar daar heeft de zanger altijd voor bedankt. De 43-jarige Borsato vindt zichzelf niet zo’n showmaster. Hij blijft zich liever richten op zijn muziek. “Het is mij heel, heel, heel vaak gevraagd”, vertelt de zanger op 3FM.

“Maar ik heb altijd gezegd: ik doe het niet. Zeker nu niet.” Zangers als Jan Smit en Gerard Joling waagden zich wel aan het presentatorschap. Zo presenteerde Smit een hypnosespelshow en was Joling onder meer te zien in Popstars, Sterren Dansen op het IJs en Holland’s Got Talent.

“Ik doe het niet. Zeker omdat ik de focus op muziek wil houden”, legt Borsato uit. De zanger vraagt zich af of hij wel geschikt zou zijn als presentator. “Ik ben misschien wat introverter dan mensen zouden verwachten. Ik ben niet zo’n showmaster.” [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten