RTL haalt Call TV terug op de buis

RTL haalt het belspelletje ‘Call TV’ terug op de buis. Het spelletje was drie jaar geleden voor het laatst te zien. Stella Gommans en John Williams maakte dat tijdens het programma van Carlo en Irene in ‘Life 4 you’ bekend. De eerste reactie van Carlo Boszhard: “Call TV is verschrikkelijk”. Maar in het nieuwe ‘Call TV’ zal men geen geld aftroggelen van de kijkers voor de winst maar voor een goed doel.

Stella Gommans en John Williams zullen een week lang op tv te zien zijn. Maar dit keer voor een goed doel.

De inzamelingsactie van ‘Call TV voor Afrika’ is te zien op de televisiezenders RTL 4, RTL 5, RTL 7 en RTL 8.

Met de actie proberen de belspelpresentatoren geld binnen te halen ten behoeve van de projecten van Stichting Oxfam Novib voor de bouw van sanitaire voorzieningen in Zuid-Soedan.

Einde voor belspelletjes
Drie jaar geleden vielen controleurs de gebouwen van RTL en SBS binnen. Ze namen toen alle spullen mee die te maken hadden met belspelletjes voor een groot onderzoek. Beide zenders besloten daarna meteen te stoppen met de belspelletjes. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email