Zoek
Sluit dit zoekvak.

Media Academie blijft in Villa Heideheuvel

De Media Academie, een opleidingsinstituut voor radio, televisie en crossmedia, blijft gevestigd in Villa Heideheuvel op het Media Park in Hilversum. Twice directeur Marcel van den Berg tekende deze week de officiële huurovereenkomst met eigenaar en grondbezitter NOS.

“De Media Academie is omringd door omroepbedrijven en productiehuizen die het hart vormen van de Nederlandse radio- en televisiewereld”, vertelt Geert Hofman van de NOS. “Om in de opleidingsbehoeften van deze organisaties te kunnen blijven voorzien is een fysieke aanwezigheid op het park van groot belang. De NOS is dan ook heel blij dat de Media Academie in Villa Heideheuvel gevestigd blijft.”

Historie
In 2006 vestigt de toenmalige Stichting Media Academie zich in het pand Heideheuvel 1. In de villa worden een restaurant ruimte ingericht, 2 Tv-studio’s, editsuites en viewingruimtes. In 2009 worden Media Academie en Mediastages overgenomen door Twice. De afgelopen jaren is Villa Heideheuvel ook geschikt gebleken als locatie voor trainingen, vergaderingen, seminars en productpresentaties van 2 tot 80 personen. Daarmee is de villa dan ook hét vergader- en conferentiecentrum op het Media Park. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten