Search
Close this search box.

3FM en ex-Radio Decibel jock nu te horen op Wild FM

Op het Noord-Hollandse station Wild FM Hitradio is nu de stem van Barend van Deelen te horen. De deejay valt waarschijnlijk in aangezien Van Deelen nog niet in de programmering van Wild FM staat. Tot enkele maanden terug was Van Deelen naast zijn huidige programma’s op 3FM ook te horen op Radio Decibel.

Terwijl Radio Decibel, mogelijk door bezuinigingen, haar programmering recentelijk uitkleedde, is Wild FM Hitradio juist bezig de programmering verder uit te bouwen. Zo werd eerder deze week al bekend dat de bekende rapper Lange Frans een wekelijkse radioshow krijgt bij Wild FM op zondagavond van 19.00 tot 21.00u.

Wild FM wil enkel meedelen: “Zoals bekend gemaakt, met de komst van Lange Frans zijn we hard bezig met de laatste schetsen voor onze nieuwe radioprogrammering per februari 2011. Dat de talentvolle Barend nu op Wild FM is te horen is een prima voorteken.”

Barend van Deelen begon bij de ‘Klas van 24′ van de Veronica Radioschool in 2007 / 2008. Daarna was hij kort te horen bij het internetstation V-radio en bij de lokale omroep Midland FM in Renswoude. Daarna maakte hij de overstap naar Radio Decibel. In september 2009 maakte Barend ook een sprong naar landelijke radio om nachtprogramma’s voor de Ncrv op 3FM te maken alsmede vervanger overdag. [Radiowereld.NL]