Ryan Seacrest nu ook ‘on air’ in Australië

Na de Verenigde Staten, Canada, Zuid-Afrika, Dubai, Singapore en Beiroet is de radioshow van Ryan Seacrest nu ook te horen in Australië. Met ingang van maandag 10 januari wordt ‘On Air With Ryan Seacest’ elke wekdag tussen 19 en 21 uur uitgezonden op de popzenders Mix 106.5 in Sydney en Mix 101.1 in Melbourne. Door deze uitbreiding is de show nu wereldwijd via bijna 170 radiostations te beluisteren.

Ryan Seacest is voor de inwoners van Australië geen onbekende meer. Zo worden American Idol en het showbizznieuwsprogramma E! News ook gewoon ‘down under’ op televisie uitgezonden. Ook zijn wekelijkse radioshow American Top 40 wordt al in Australië op de radio uitgezonden.

Met ingang van maandag 10 januari 2011 is ook zijn andere radioshow ‘On Air With Ryan Seacrest’ op de Australische radio te horen. Vijf avonden per week praat Seacrest de luisteraars van Mix 106.5 in Sydney en Mix 101.1 in Melbourne bij over de laatste nieuwtjes uit de wereld van glitter, showbizz en entertainment. Daarnaast interviewt hij dagelijks de grootste sterren.

On Air With Ryan Seacrest is al sinds 2004 in de ochtend op de hitzender 102.7 KIIS FM in Los Angeles te horen. Het is nog steeds één van de best beluisterde ochtendshows in het zuiden van Californië. Sinds 2008 is zijn ochtendshow op KIIS ook in aangepaste versie beschikbaar voor andere stations om elders op de dag uit te zenden. Onder meer Z100 (WHTZ) in New York City en Hot 99.5 (WIHT) in Washington DC zenden deze show overdag uit. Daarnaast zenden diverse radiostations in het buitenland de show in de avond uit.

Onlangs tekende Ryan Seacrest een nieuw driejarig contract ter waarde van $60 miljoen met Clear Channel, de grootste aanbieder van commerciële radio in de VS, waardoor zijn show ook de komende jaren nog op de radio te horen is. [RS/Radio.NL]

Gerelateerde berichten